Fakta- och prisuppgifter lämnas med reservation för skrivfel och ev. oriktigt angivna tekniska specifikationer m.m. Samtliga priser är inklusive moms.

1. Leveranstid

Se leveranstiden i respektive tjänsts informationstext. Har tjänsterna du vill beställa olika långa leveranstider och du vill ha tjänsten med kort leveranstid först bör du göra två separata beställningar.
Vid eventuell leveransförsening meddelas du via e-post om detta.
Vid leveransförsening har du rätt att häva köpet. Kontakta då kundservice. Vi reserverar oss för eventuella prisfel.

 

2. Bekräftelse

När vi mottagit din beställning skickar vi dig snarast en bekräftelse per e-post med information om din order. Det är bra om du sparar detta mail, (Betalning utav din order har genomförts) för att ha till hands vid eventuell kontakt med kundtjänst.

3. Betalningsalternativ

Kreditkort
Betalning sker enkelt och säkert med Payson. Även om du inte har ett Paysonkonto sedan tidigare kan du snabbt göra transaktionen via Payson. Payson samarbetar med VISA och MasterCard.

Payson håller höga säkerhetskrav och är PCI-certifierade av Trustwave som är en internationell organisation för säker e-handel. All trafik krypteras genom SSL 128 bitar och alla kortöverföringar bygger på bankernas så kallade 3D-secure teknik.

Direktbetalning via Internetbank
Betalning sker enkelt och säkert med Payson. Även om du inte har ett Paysonkonto sedan tidigare kan du snabbt göra transaktionen via Payson. Payson samarbetar med alla svenska banker som erbjuder direktbetalningar, Swedbank, Handelsbanken, SEB och Nordea.

Fakturaköp
I samarbete med Payson och SVEA Ekonomi AB kan vi erbjuda betalning mot 14 dagars faktura. För denna tjänst debiterar vi en fakturaavgift om 29 kr (inkl. moms).  När du väljer att betala mot faktura sker en kreditupplysning på ditt personnummer.
Leverans utav upplåsningskoden sker till den adress som finns registrerad som folkbokföringsadress, detta medför en fördröjning utav leveranstiden med 1-2 dygn.
Instruktioner för upplåsning skickas till din registrerade epost-adress efter att upplåsningskoden har behandlats fram.
Betalningsvillkor är 14 dagar netto.
Du mottager fakturan till din registrerade epost-adress efter att upplåsningskoden/upplåsningskoderna har skickats ifrån oss.

Payson håller höga säkerhetskrav och är PCI-certifierade av Trustwave som är en internationell organisation för säker e-handel. All trafik krypteras genom SSL 128 bitar och alla kortöverföringar bygger på bankernas så kallade 3D-secure teknik.

4. Frakt

Alla tjänster som säljs på Låsupp.com skickas fraktfritt via e-mail eller 1:a klass brev.

5. Ångerrätt

Då tjänsterna som Låsupp.com tillhandahåller ej går att returnera kan vi ej erbjuda ångerrätt när upplåsningskoden väl har levererats till kund.
 
Kontrollera att din mobiltelefon verkligen är operatörslåst innan du lägger din beställning, en order är bindande när den väl är lagd.

Naturligtvis gäller ingen ångerrätt om telefonen skulle visa sig vara rapporterad som stulen och att det utav den anledningen inte skulle gå att ange den utav kund beställda upplåsningskoden.

6. Fel i tjänst - Pengarna tillbaka-garanti

Om upplåsningskoden/upplåsningen som Låsupp.com levererar mot all förmodan inte skulle fungera med vald produkt ber vi kund kontakta kundtjänst inom skälig tid för att få annan kod levererad eller ev. få ordern makulerad och krediterad.
Vid fel på levererad kod: För att få ny kod levererad eller inbetalt belopp krediterat krävs filmsekvens ifrån kund där inmatning utav *#06* för att få fram IMEI-nummer för att kunna verifiera att det är samma telefon som filmas som ska låsas upp, filma även när upplåsningskoden matas in och felmeddelandet på mobiltelefonen som tjänsten har beställts till syns, filmsekvensen filmas förslagsvis med valfri digitalkamera och skickas till Låsupp.com via email, detta kräver vi för att minska risken för bedrägeri.
Vid fel på iPhoneupplåsning: För att få inbetalt belopp krediterat krävs filmsekvens ifrån kund där inmatning utav *#06* för att få fram IMEI-nummer för att kunna verifiera att det är samma telefon som filmas som ska låsas upp, filma även processen som ska göras i iTunes för att upplåsningen ska aktiveras, filmsekvensen filmas förslagsvis med valfri digitalkamera och skickas till Låsupp.com via email, detta kräver vi för att minska risken för bedrägeri.
Om man har valt leverans emot faktura måste fakturan betalas inom de 14 dagarna enligt betalningsvillkoren även om upplåsningskoden inte fungerar vid leverans, skulle dock upplåsningskoden vara felaktig och Låsupp inte kan leverera en annan fungerande upplåsningskod inom skälig tid kommer fakturan krediteras om ovanstående villkor för kreditering är uppfyllda.

7. Säkerhet

Vi använder SSL (Secure Socket Layer), ett protokoll för säker överföring av data via Internet (eller andra nätverk). SSL-protokollet behandlar data på olika sätt och krypterar informationen.

Det krävs att SSL inte är avstängt i inställningarna för webbläsaren.

 

8. Tvist

Vid eventuell tvist kommer Låsupp.com att följa Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer.

 

9. Leverans utav kvitto

Kvitto på alla ordrar som har inkommit under en vecka levereras via email på söndagar.


Varukorg

Inga produkter

Frakt 0 kr
Totalt 0 kr

Till kassan