Hur anger jag min upplåsningskod på min Samsung Galaxy S6, S6 Edge & S6 Edge +?


Instruktioner hur man låser upp Samsung Galaxy S6, S6 Edge & S6 Edge +:

1. Slå på telefonen med ett SIM-kort i som i dagsläget inte accepteras utav telefonen.
2. Telefonen kommer be dig om din upplåsningskod.
3.
Ange upplåsningskoden (NCK-koden) som du fått ifrån Låsupp.com.
4. Din telefon är nu upplåst.

OBS! Skulle du få "Upplåsning misslyckades" här och om du även har fått en RGCK-kod levererad så har din Galaxy S6, S6 Edge, S6 Edge + troligtvis ett regionslås, detta avhjälps med att ange regionslåskod (RGCK-kod) följt utav upplåsningskoden (NCK-kod), enligt nedanstående.


1. Slå av och sedan på din telefon med ett SIM-kort i satt som inte accepteras i dagsläget, ange PIN-kod och vänta sedan på att rutan som ber om upplåsningskod kommer fram.
2. Knappa här in din RGCK-kod och tryck sedan på "Lås upp"-knappen. Här kommer du eventuellt få "Upplåsningen misslyckades" meddelande, oroa dig inte.
3. Om din telefon inte har låsts upp ange då din NCK-kod nu.


Efter att du följt ovanstående instruktioner bör din telefon vara upplåst, det är möjligt att du måste testa ovanstående ett par gånger innan telefonen kickar in i rätt läge, vänligen starta om telefonen emellan varje försök.

Om du efter detta fortfarande inte har lyckts låsa upp din Galaxy S6, S6 Edge, S6 Edge + ber vi dig vänligen kontakta kundtjänst via vår felrapport HÄR så kommer vi hjälpa dig så fort som möjligt.Gilla/Lämna en kommentar på Facebook


Varukorg

Inga produkter

Frakt 0 kr
Totalt 0 kr

Till kassan