Hur anger jag min upplåsningskod på min Samsung Galaxy S2, S3, S7 Edge och Gio?


Instruktioner hur man låser upp Samsung Galaxy S2, S3, S7 Edge eller Gio:

1. Slå på telefonen med ett SIM-kort i som i dagsläget inte accepteras utav telefonen.
2. Telefonen kommer be dig om din upplåsningskod.
3.
Ange upplåsningskoden (NCK-koden) som du fått ifrån Låsupp.com.
4. Din telefon är nu upplåst.

OBS! Skulle du få "Upplåsning misslyckades" här så har din Galaxy S2, S3, S7 Edge eller Gio troligtvis gått in i ett låst läge, detta avhjälps med att ange en s.k. unfreeze-kod (MCK-kod) följt utav upplåsningskoden (NCK-kod), enligt nedanstående.


1. Slå av och sedan på din telefon med ett SIM-kort i satt som inte accepteras i dagsläget, ange PIN-kod och vänta sedan på att rutan som ber om upplåsningskod kommer fram.
2. Knappa här in din MCK-kod och tryck sedan på "Lås upp"-knappen. Här kommer du eventuellt få "Upplåsningen misslyckades" meddelande, oroa dig inte.
3. Om din telefon inte har låsts upp ange då din NCK-kod nu.


Efter att du följt ovanstående instruktioner bör din telefon vara upplåst, det är möjligt att du måste testa ovanstående ett par gånger innan telefonen kickar in i rätt läge, vänligen starta om telefonen emellan varje försök.

Om du efter detta fortfarande inte har lyckts låsa upp din mobiltelefon ber vi dig vänligen kontakta kundtjänst via vår felrapport HÄR så kommer vi hjälpa dig så fort som möjligt.Gilla/Lämna en kommentar på Facebook


Varukorg

Inga produkter

Frakt 0 kr
Totalt 0 kr

Till kassan