Hallon - iPhone Upplåsning

Hallon - iPhone Upplåsning

Lås upp din iPhone XS och XS Max inom 3-7 vardagar!

Denna upplåsningen sker direkt ifrån fabriken, efter att du har mottagit bekräftelse via email ifrån oss om att din upplåsning är utförd kan du koppla upp din iPhone till iTunes för att få upplåsningen genomförd.

Mer detaljer


995 kr

  • Modellen på din iPhone*
  • IMEI-nummer (Ange *#06# på uppringningsskärmen)*
  • Mobiloperatören som din iPhone är låst till*

* obligatoriska fält

Med upplåsning ifrån oss kan du låsa upp din mobil hemma direkt ifrån fabriken som tillverkar telefonerna, vår leverantör är densamma som mobiloperatörernas.

Efter att du har mottagit bekräftelse via email ifrån oss om att din upplåsning är utförd, kan du koppla upp din iPhone till iTunes för att få upplåsningen genomförd, upplåsningen är permanent och går inte att låsa igen.

Det spelar ingen roll vilken baseband-version eller iOS-version, alla går att låsa upp.

Vi skickar en bekräftelse på att upplåsningen är genomför till din registrerade e-postadress inom 3-7 vardagar.

Denna upplåsningen är fullt laglig. När mobiltelefonen är upplåst kan du använda valfritt simkort, du kan även skifta mellan olika operatörers simkort.
Vi fixar upplåsning till alla iPhone-modeller som är bundna till mobiloperatören Hallon.

Din mobiloperatör har valt att låta dig vara bunden till dem i 12-36 månader för förtjänstens skull innan du kan beställa upplåsningskod.

Skulle vi mot förmodan inte kunna erbjuda en upplåsning betalas den fulla summan tillbaka till kundens konto som betalning skett ifrån inom 24 timmar efter det att vi kunnat konstatera att upplåsning inte är möjligt.

Kontrollera att din mobiltelefon verkligen är operatörslåst innan du lägger din beställning, en order är bindande när den väl är lagd!

Telefoner som är stöldspärrade kan och får vi absolut inte låsa upp, beställningar som görs till en telefon som är stöldspärrad krediteras inte.

OBS! Eftersom att upplåsning utav iPhone görs på distans och då ingen kod kan skickas fysiskt kan vi inte erbjuda betalning emot faktura till denna tjänst, utav denna anledningen kommer beställningar som inkommer som har "Faktura" som betalningssätt makuleras direkt.

Lägstaprisgaranti:

Hos oss behöver du aldrig betala mer än nödvändigt! Vår lägstaprisgaranti ger dig tryggheten att du alltid får våra tjänster till bästa marknadspriser.

Vi garanterar att om du hittar samma tjänst i någon annan webbutik eller fysisk butik ger vi dig ett bättre eller samma pris! *

Observera att du måste kontakta oss före du lägger din order! Det går alltså inte att dra av eller ge tillbaka mellanskillnaden i efterhand då betalningen redan är gjord!

* För att ta del av lägsta pris garantin krävs att följande villkor uppfylls:

  • 1. Butiken måste existera i Sverige och sälja till svenska konsumenter
  • 2. Butiken måste drivas av ett registrerat företag
  • 3. Butiken måste tydligt visa priserna på sin webbplats för varan i fråga
  • 4. Prisgarantin gäller endast ordinarie priser och inte REA-erbjudanden
  • 5. Garantin avser endast tjänster med samma egenskaper och inte tjänster som liknar vår tjänst (dvs. operatörsupplåsning med annan metod)
  • 6. Prisgarantin avser totalpriset inklusive alla avgifter som exempelvis frakt.

Om villkoren uppfylls, skicka ett e-mail till vår kundtjänst med en länk till den tjänst, eller telefonnummer till den butik som garantin avser. Så får du information om hur du skall gå tillväga.

Varukorg

Inga produkter

Frakt 0 kr
Totalt 0 kr

Till kassan