Sony Ericsson Upplåsning

Sony Ericsson Upplåsning

Lås upp din Sony Ericsson hemma med kod inom 3-5 dagar! Vi skickar en kod tillsammans med instruktioner för upplåsning till din registrerade e-postadress inom 3-5 dagar, (gäller helgfria vardagar).

Mer detaljer


345 kr

  • Modellen på din mobiltelefon*
  • IMEI-nummer (Ange *#06# på uppringningsskärmen)*
  • Mobiloperatören som din mobiltelefon är låst till*

* obligatoriska fält

Lås upp din Sony Ericsson hemma med kod inom 3-5 dagar! Vi skickar en kod tillsammans med instruktioner för upplåsning till din registrerade e-postadress inom 3-5 dagar, (gäller helgfria vardagar).

Denna upplåsningen är fullt laglig. När mobiltelefonen är upplåst kan du använda valfritt simkort, du kan även skifta mellan olika operatörers simkort.

Då upplåsningskoden kommer direkt ifrån tillverkaren påverkas inte garantin.

Vi fixar koder till alla Sony Ericsson-modeller, du kan självklart även låsa upp en helt nyinköpt Sony Ericsson-telefon, även om den är inköpt utomlands.

Våra upplåsningskoder är originalkoder som kommer direkt ifrån fabriken som tillverkar telefonerna, vår leverantör är densamma som mobiloperatörernas, skillnaden är att vi gör detta mycket billigare och mycket snabbare.

Din mobiloperatör har valt att låta dig vara bunden till dem i 12-36 månader för förtjänstens skull innan du kan beställa upplåsningskod, oftast för ca. 350:-.

Vi leverera upplåsningskoder till alla Sony Ericsson-modeller, till exempel följande: Xperia Arc S, Xperia Ray, Xperia Active, Mini Pro, X10, X10 mini Pro.

För att du ska kunna låsa upp din Sony Ericsson-mobiltelefon krävs det att du har upplåsningsförsök kvarstående, följ nedanstående instruktioner med inkluderad bild för att kontrollera detta:
Slå på telefonen som ni önska få upplåst utan SIM-kort isatt.
Ange *#*#7378423#*#* i uppringningsrutan.
Inne i servicemenyn välj ni här: "Service Info" och sedan "Simlock".
Om det är ett X framför "Network" så är telefonen operatörslåst, är siffran efter "Network" mellan 0-1 kan vi inte låsa upp telefonen med upplåsningskod, är siffran mellan 3-5 så går det att låsa upp. För mer information vänligen kolla på bilden nedan.Skulle vi mot förmodan inte kunna leverera en upplåsningskod betalas den fulla summan tillbaka till kundens konto som betalning skett ifrån inom 24 timmar efter det att vi kunnat konstatera att upplåsning med kod ifrån oss inte är möjligt.

OBS! Kontrollera att din mobiltelefon verkligen är operatörslåst och att du har minst 3 upplåsningsförsök kvar innan du lägger din beställning, en order är bindande när den väl är lagd!

Lägstaprisgaranti:

Hos oss behöver du aldrig betala mer än nödvändigt! Vår lägstaprisgaranti ger dig tryggheten att du alltid får våra tjänster till bästa marknadspriser.

Vi garanterar att om du hittar samma tjänst i någon annan webbutik eller fysisk butik ger vi dig ett bättre eller samma pris! *

Observera att du måste kontakta oss före du lägger din order! Det går alltså inte att dra av eller ge tillbaka mellanskillnaden i efterhand då betalningen redan är gjord!

* För att ta del av lägsta pris garantin krävs att följande villkor uppfylls:

  • 1. Butiken måste existera i Sverige och sälja till svenska konsumenter
  • 2. Butiken måste drivas av ett registrerat företag
  • 3. Butiken måste tydligt visa priserna på sin webbplats för varan i fråga
  • 4. Prisgarantin gäller endast ordinarie priser och inte REA-erbjudanden
  • 5. Garantin avser endast tjänster med samma egenskaper och inte tjänster som liknar vår tjänst (dvs. operatörsupplåsning med annan metod)
  • 6. Prisgarantin avser totalpriset inklusive alla avgifter som exempelvis frakt.

Om villkoren uppfylls, skicka ett e-mail till vår kundtjänst med en länk till den tjänst, eller telefonnummer till den butik som garantin avser. Så får du information om hur du skall gå tillväga.

Varukorg

Inga produkter

Frakt 0 kr
Totalt 0 kr

Till kassan