LG Upplåsning

LG Upplåsning

Lås upp din LG hemma med kod inom 10 timmar!

Våra upplåsningskoder är originalkoder som kommer direkt ifrån fabriken som tillverkar telefonerna.

Mer detaljer


195 kr

  • Modellen på din mobiltelefon*
  • IMEI-nummer (Ange *#06# på uppringningsskärmen)*
  • Mobiloperatören som din mobiltelefon är låst till*

* obligatoriska fält

Med upplåsningskod ifrån oss kan du låsa upp din mobil med originalkoder som kommer direkt ifrån fabriken som tillverkar telefonerna, vår leverantör är densamma som mobiloperatörernas, skillnaden är att vi gör detta mycket billigare och mycket snabbare.

Vi skickar en kod tillsammans med instruktioner för upplåsning till din registrerade e-postadress inom 10 timmar.

Denna upplåsningen är fullt laglig. När mobiltelefonen är upplåst kan du använda valfritt simkort, du kan även skifta mellan olika operatörers simkort.

Då upplåsningskoden kommer direkt ifrån tillverkaren påverkas inte garantin.

Din mobiloperatör har valt att låta dig vara bunden till dem i 12-36 månader för förtjänstens skull innan du kan beställa upplåsningskod, oftast för ca. 350:-.

Vi leverera upplåsningskoder till alla LG-modeller, till exempel följande: G5, G4, G3, G2, Google Nexus 5, Google Nexus 4, P880 Optimus 4X HD, P760 Optimus L9, E610 Optimus L5, P700 Optimus L7, P990 Optimus 2X, P936 Optimus True HD LTE, P895 Optimus Vu, E975 Optimus G, P500 Optimus One.

OBS! Vid upplåsning utav vissa äldre LG-mobiltelefoner, (de som inte har Android-operativsystem), krävs det att man har tillgång till ett Sim-kort ifrån den operatör som mobiltelefonen är låst till. Ser därför till att du har tillgång till ett sådant Sim-kort innan du lägger din beställning.

Skulle vi mot förmodan inte kunna leverera en upplåsningskod betalas den fulla summan tillbaka till kundens konto som betalning skett ifrån inom 24 timmar efter det att vi kunnat konstatera att upplåsning med kod ifrån oss inte är möjligt.

OBS! Kontrollera att din mobiltelefon verkligen är operatörslåst innan du lägger din beställning, en order är bindande när den väl är lagd!

Observera
Säkerställ att din LG Android-telefon visar följande meddelande: "Ange Upplåsnings-PIN för SIM-nätverk", alternativt: "Ange kontrollnyckel för nätverkslås", när SIM-kort ifrån annan operatör än den som den är låst till är i satt, om något utav dessa meddelanden inte visas kan telefonen inte låsas upp, upplåsningskod som beställs och inte kan användas p.g.a. ovanstående kommer inte att krediteras.

Låsupp.com LG Recensioner

 

Ovanstående och alla andra Facebook-recensioner hittar du på vår facebooksida: www.facebook.com/lasupp/reviews

Lägstaprisgaranti:

Hos oss behöver du aldrig betala mer än nödvändigt! Vår lägstaprisgaranti ger dig tryggheten att du alltid får våra tjänster till bästa marknadspriser.

Vi garanterar att om du hittar samma tjänst i någon annan webbutik eller fysisk butik ger vi dig ett bättre eller samma pris! *

Observera att du måste kontakta oss före du lägger din order! Det går alltså inte att dra av eller ge tillbaka mellanskillnaden i efterhand då betalningen redan är gjord!

* För att ta del av lägsta pris garantin krävs att följande villkor uppfylls:

  • 1. Butiken måste existera i Sverige och sälja till svenska konsumenter
  • 2. Butiken måste drivas av ett registrerat företag
  • 3. Butiken måste tydligt visa priserna på sin webbplats för varan i fråga
  • 4. Prisgarantin gäller endast ordinarie priser och inte REA-erbjudanden
  • 5. Garantin avser endast tjänster med samma egenskaper och inte tjänster som liknar vår tjänst (dvs. operatörsupplåsning med annan metod)
  • 6. Prisgarantin avser totalpriset inklusive alla avgifter som exempelvis frakt.

Om villkoren uppfylls, skicka ett e-mail till vår kundtjänst med en länk till den tjänst, eller telefonnummer till den butik som garantin avser. Så får du information om hur du skall gå tillväga.

Varukorg

Inga produkter

Frakt 0 kr
Totalt 0 kr

Till kassan