Huawei Modem Upplåsning

Huawei Modem Upplåsning

Lås upp ditt Huawei modem hemma med kod inom 2-5 vardagar!

Våra upplåsningskoder är originalkoder som kommer direkt ifrån fabriken som tillverkar modemen.

Mer detaljer


549 kr

  • Modellen på ditt modem*
  • IMEI-nummer (står på etikett på enheten)*
  • Mobiloperatören som ditt modem är låst till*

* obligatoriska fält

Med upplåsningskod ifrån oss kan du låsa upp ditt modem och 3G/4G Wifi-router  med originalkoder som kommer direkt ifrån fabriken som tillverkar modemen, vår leverantör är densamma som mobiloperatörernas, skillnaden är att vi gör detta mycket billigare och mycket snabbare.

Vi skickar en kod tillsammans med instruktioner för upplåsning till din registrerade e-postadress inom 2-5 vardagar, denna upplåsning kräver tillgång till dator med Windows installerat då du med hjälp utav datorn och upplåsningskoden låser upp ditt modem.

Denna upplåsningen är fullt laglig. När modemet är upplåst kan du använda valfritt simkort, du kan även skifta mellan olika operatörers simkort.

Då upplåsningskoden kommer direkt ifrån tillverkaren påverkas inte garantin.

Du kan självklart även låsa upp ett helt nyinköpt Huawei-modem, även om den är inköpt utomlands.

Din mobiloperatör har valt att låta dig vara bunden till dem i 12-36 månader för förtjänstens skull innan du kan beställa upplåsningskod, oftast för ca. 350:-.

NYHET: Vi kan nu leverera upplåsningskod till de allra flesta Huawei modem 3G/4G Wifi-Router om det i Huaweis programvara ber om en upplåsningskod när man kopplar in modemet/routern till datorn med ett simkort i satt som inte accepteras i dagsläget.
Säkerställ att programvaran ber om upplåsningskod innan beställning läggs.

Skulle vi mot förmodan inte kunna leverera en upplåsningskod betalas den fulla summan tillbaka till kundens konto som betalning skett ifrån inom 24 timmar efter det att vi kunnat konstatera att upplåsning med kod ifrån oss inte är möjligt.

OBS! Kontrollera att ditt modem verkligen är operatörslåst innan du lägger din beställning, kontrollera även att det finns upplåsningsförsök kvar, en order är bindande när den väl är lagd!

Lägstaprisgaranti:

Hos oss behöver du aldrig betala mer än nödvändigt! Vår lägstaprisgaranti ger dig tryggheten att du alltid får våra tjänster till bästa marknadspriser.

Vi garanterar att om du hittar samma tjänst i någon annan webbutik eller fysisk butik ger vi dig ett bättre eller samma pris! *

Observera att du måste kontakta oss före du lägger din order! Det går alltså inte att dra av eller ge tillbaka mellanskillnaden i efterhand då betalningen redan är gjord!

* För att ta del av lägsta pris garantin krävs att följande villkor uppfylls:

  • 1. Butiken måste existera i Sverige och sälja till svenska konsumenter
  • 2. Butiken måste drivas av ett registrerat företag
  • 3. Butiken måste tydligt visa priserna på sin webbplats för varan i fråga
  • 4. Prisgarantin gäller endast ordinarie priser och inte REA-erbjudanden
  • 5. Garantin avser endast tjänster med samma egenskaper och inte tjänster som liknar vår tjänst (dvs. operatörsupplåsning med annan metod)
  • 6. Prisgarantin avser totalpriset inklusive alla avgifter som exempelvis frakt.

Om villkoren uppfylls, skicka ett e-mail till vår kundtjänst med en länk till den tjänst, eller telefonnummer till den butik som garantin avser. Så får du information om hur du skall gå tillväga.

Varukorg

Inga produkter

Frakt 0 kr
Totalt 0 kr

Till kassan